Whiskystokerij De Molenberg feest!

Geen categorie

molenbergfeesten2015

Op 30 en 31 mei 2015 luidt Brouwerij Het Anker met de Molenbergfeesten officieel het toeristische zomerseizoen in. Het wordt een feestweekend om u tegen te zeggen!

Het hele weekend lang kan je de whisky stokerij bezoeken, proeven van de huiswhisky’s of deelnemen aan een heuse whisky initiatie en genieten van streekgerechten en een BBQ. Doorlopend is er een marktje met lokale streekproducten, een dorp met volksspelen, kinderanimatie, muziek, … Kortom: voor elk wat wils!

En dat is nog niet alles. Ook het startschot van de Gouden Carolus Fiets- en Wandelzoektocht 2015 wordt gegeven. Fiets of fietsproblemen? Geen nood, een fietsherstelplaats en –verhuurpunt zijn aanwezig. Zo kan je zonder zorgen, het hele weekend lang op pad met de Gouden Carolus fiets- en wandelzoektocht.

Meer info op www.stokerijdemolenberg.be

Comments are closed.