Gezinswandeling ‘Tien jaar Biezenweiden’ op 11 oktober

Geen categorie

Het is nu tien jaar geleden dat Natuurpunt een eerste stuk grond aankocht in Willebroek. Het was niet zo maar een lapje grond, het was ineens een stevige brok natuur in de Biezenweiden. We grijpen deze verjaardag aan om een leuke gezinstocht te organiseren door en langs de Biezenweiden. De bever zal zeker een belangrijke rol krijgen tijdens deze wandeling. Langs het bewegwijzerde parcours staan enkele natuurgidsen die je graag een woordje uitleg geven en kunnen de kinderen verschillende opdrachtjes uitvoeren. Bij de aankomst serveren we je graag een drankje in ons gelegenheidscafé terwijl je geniet van een optreden en/of de kinderanimatie. De nieuwe infoborden aan de Biezenweiden worden dan ook onthuld.

Doorlopend vertrek tussen 13u30 en 14u30, ingang Biezenweiden ter hoogte van de Zwarte Beek, Stuyvenbergbaan, Willebroek (bus 287, halte Heindonk, Oude Broekstraat op 800m).

Info: Wim Candries, 0472 29 87 32

GehakkeldeAureliaHeindonk

Comments are closed.