Heerlijk wandelen in Willebroek met Natuurpunt

Natuurpunt Toerisme Willebroek

Natuurpunt organiseert heel wat activiteiten in de prachtige Willebroekse wandelgebieden. De eerstvolgende wandeling – op zondag 22 maart om 14u – is meteen ook een gezinsactiviteit. Hierbij wordt er een kinderactiviteit voorzien, in dit geval eentje rond de ontluikende lente. Een natuurgids neemt de ouders mee op sleeptouw voor een wandeling. Voor de kinderactiviteit moet je vooraf inschrijven bij ine.colpaert@gmail.com.

Honden kunnen tijdens deze activiteit helaas niet mee, maar bekijk zeker onderstaande kalender voor andere wandelingen! Ook vind je op deze kalender de werkdagen terug. Tijdens deze dagen kan je zelf de natuur een handje toesteken. De kalender kan je ook downloaden via DEZE LINK.

Neem je deel aan één van deze fantastische activiteiten? Laat het ons weten via #daswillebroek.

 

Comments are closed.