Vakantie dicht bij huis

Toerisme Willebroek

Ook met dit mooie zomerse weer, moeten we ons aan de corona-richtlijnen houden. Buiten genieten kan, maar binnen de richtlijnen!

Om toch dat leuke vakantiegevoel te creëren, kan je op stap gaan met de mini-editie van #ontdekkingtroef . Op deze website krijg je tips om je eigen buurt te verkennen, rekening houdend met de maatregelen. Je kan er een leuk doe-boek downloaden om met het hele gezin op stap te gaan.

Omdat je natuurlijk niet eindeloos kan blijven rondwandelen, kan je op de pinterest-pagina van Dienst Vrije Tijd heel wat toffe tips en tricks terugvinden om er een leuke tijd van te maken in je kot. Je vind er voor jong en oud heel wat leuke activiteiten zoals spelletjes, muziek, theater, knutselen en sport.

Wil je dat échte vakantiegevoel beleven? Laat je dan verwennen door een heerlijke maaltijd, bereid door één van onze fantastische lokale handelaars. Een handig overzichtje van de handelaars die -aangepaste- diensten aanbieden, vind je terug op deze link.

#samentegencorona #daswillebroek

 

De corona-richtlijnen kan u hier nog even nalezen alvorens erop uit te trekken. Extra info en meest gestelde vragen vind je terug onder deze link.

 

 

 

Comments are closed.