Extra wandelingen doorheen Willebroek

Geen categorie

Veel activiteiten kunnen deze zomer jammer genoeg niet doorgaan. Maar niet getreurd, Willebroek heeft zo veel meer te bieden! Een prachtige natuur die uitnodigt om te wandelen, fietsen en te genieten. Nieuwe activiteiten zijn deze zomer wandelzoektocht “De Molenberg” en de Belpop Bonanza wandel (voor de stevige stappers)-en fietstocht. Ga jij de uitdaging aan?

Daarnaast kregen we van zowel Dirk Cortebeeck als van de Vaartlandstappers wandeltochten door om open te stellen voor iedereen. Ontdek de trage wegen van Blaasveld via de twee routebeschrijvingen van Dirk Cortebeeck, met heel wat leuke en interessante weetjes. Ook de Vaartlandstappers werkten enkele routes uit. Deze Klavertjesvierwandelingen werden opgesteld op basis van wandelknooppunten.

Al deze wandelingen vind je terug op deze website onder het tabblad BELEEF.

 

Comments are closed.