Doe de kerstbingo!

Geen categorie

Ben je het beu om binnen te zitten? Doe mee met onze kerstbingo!

Trek je stevige wandelschoenen of laarsjes aan en ga met het hele gezin op zoek naar het ontbrekende diertje van de kerstman! Volg de knooppunten en streep onderweg op jouw bingokaart door welke diertjes je allemaal bent tegengekomen.

Als je heel goed gekeken hebt, blijft er op het einde van jouw zoektocht maar één diertje over.

Doe mee!

Heb je het ontbrekende diertje gevonden? Laat ons snel weten welk dier er ontbreekt en de Kerstman zal je belonen met een leuk cadeautje. Stuur een mailtje met het dier naar info@willebroek.be. Vermeld ook je naam en die van jouw broer of zus die meegeholpen heeft tijdens de zoektocht.

Parcours

Starten aan de grote parking Bloso Centrum Hazewinkel (Beenhouwerstraat 28, 2830 Willebroek). Je volgt de knooppunten: 151 – 140 – 139 – 190 – 146 – 145 – 150 – 151. Het volledige plannetje vind je hieronder in de kerstbingo.

Vergeet je tijdens je speurtocht de coronamaatregelen niet? Veel plezier!

Download hier de kerstbingo

Comments are closed.