Scroll Top

Duvelroute

De Duvelroute, dat zijn twee lussen van elk ongeveer 22km die fietsers langs interessante bezienswaardigheden en prachtige stukjes natuur leiden. Duvel, het beroemde goudblonde gerstenat, vormt de rode draad en smaakmaker doorheen deze magnifieke fietsroute.

In samenwerking met Toerisme Provincie Antwerpen werd de Duvelroute volledig ge├źnt op het bestaande knooppuntennetwerk in de gemeentes Puurs, Boom en Willebroek. De toeristische regio Scheldeland waardoor je fietst, is een zeer waterrijk gebied met vele fotogenieke en schilderachtige plekjes, waaronder de prachtige vijvers van natuurgebied Het Broek.

Veerpontjes en bruggen brengen je bovendien van oever tot oever. Je fietst als het ware op en over het water! Langs het traject geven informatieborden meer uitleg over de streek, aangevuld met weetjes over de brouwprocessen van Duvel Moortgat.

Startplaats

Bistro The Boathouse, Beenhouwerstraat 24, 2830 Heindonk

Praktische info

  • Download de route
  • Startplaats: Bistro The Boathouse, Beenhouwerstraat 24, 2830 Heindonk
  • De papieren flyer kan tijdens de openingsuren opgehaald worden in Huis van de Vrije Tijd (De Schalk, Stadionlaan 2, 2830 Willebroek), het Administratief Centrum (Pastorijstraat 1, 2830 Willebroek) of aangevraagd worden via mail (toerisme@willebroek.be)