Scroll Top

Otters en bevers op het spoor

Ben je gefascineerd door de otters en bevers die in het Blaasveldbroek leven? Of ben je gewoon op zoek naar een prachtige wandeling in de natuur? Dan is deze vernieuwde wandeling absoluut iets voor jou en je familie!

Wat kan je verwachten? 
“Otters en bevers op het spoor” is meer dan alleen een wandeling. Het is een avontuur vol leuke doe-opdrachten, spelletjes en interessante weetjes. Geniet van een heerlijke picknick, ravot op de zandberg, pomp water uit de grond en zoek takken om de beverdam te verstevigen. Durf je het boomstammenparcours aan zonder je evenwicht te verliezen? En als je muzikaal bent aangelegd, kun je zelfs een liedje componeren op de muziekinstrumenten in het bos. Deze unieke ervaring duurt ongeveer anderhalf uur en is geschikt voor rolstoelen en kinderwagens. Kortom, het is de ideale belevenis voor het hele gezin!

Een pareltje in Willebroek
“Otters en bevers op het spoor” laat je een van de pareltjes van Willebroek ontdekken. Je krijgt niet alleen de unieke kans om de otters en bevers in hun natuurlijke omgeving te spotten, maar ook om te genieten van de rust en schoonheid van het landschap. Deze wandeling is toegankelijk voor mensen van alle leeftijden en biedt tal van leuke extra’s, zoals boeiende doe-opdrachten, een picknickplaats op het otter- en bevereiland, en een interactief onthaalcentrum (open op zondag).

Bever - Wouter Cardoen
Bever – Wouter Cardoen

Brochure

De brochure kan je afhalen op het administratief centrum (Pastorijstraat 1, 2830 Willebroek) of in het Huis van de Vrije Tijd (Stadionlaan 2A, 2830 Willebroek).

Hieronder vind je de digitale versie terug: